Joensuun näyttelyt menivät yli odotusten: Riesa oli molempina päivinä rotunsa paras ja sai sertin - näin ollen se julistettiin Suomen Muotovalioksi! Reissu oli muutenkin todella onnistunut ja hauskaa oli - kiitos matkaseurasta Pia (ja Tytti+Pipsa)! Riesa nappasi sunnuntain kansainvälisestä näyttelystä myös ensimmäisen CACIBinsa, joten joudutaankohan tässä lähtemään ulkomaille inttivaliota metsästämään..

Yövyimme Joensuussa FinnHostelissa ja paikka oli oikein viihtyisä. Lähellä oli suuri koirapuisto, jossa Tytti ja Riesa kävivät irroittelemassa (tai noh, haistelemassa ja hölkkäilemässä lähinnä..). Lauantai-iltana kävimme Timonan nahkacollieporukan kanssa kreikkalaisessa ravintolassa syömässä ja hyvää oli, sekä ruoka että seura.

Ilmat suosivat meitä vähän liikaakin; kärvensimme kaikki nahkamme jo ensimmäisenä näyttelypäivänä. Ravirata oli armottoman paahteinen eikä varjoa ollut missään. Aurinkorasvaa tai päähineitäkään ei tullut pakattua mukaan, sateenvarjoja ja lämmintä vaatetta sitten senkin edestä. Kuuma ilma imi mehut Riesastakin, joka varsinkin sunnuntaina alkoi olla jo todella puhki. Ryhmäkehissä kävimme pyörähtämässä molempina päivinä, Riesa ravasi upeasti mutta ei oikein jaksanut enää seistä asennossa.

Suunnitelmissa kesän jatkoksi on pari näyttelyä (Kotka KV ja bullterriereiden erikoisnäyttely Hämeenlinnassa) sekä MEJÄ-koe 22.7. Kouvolassa.