Raviharjoituksia päätettiin jatkaa Iittalan mätsärissä. Odotukset eivät olleet valtavat, sillä pennun kanssa harjoitteleminen oli jäänyt vähän vähemmälle. Mutta suureksi yllätykseksemme Riesa mennä porskutti ravia kehän laidalla harjoitellessamme!

Kehään saimme pariksemme bichon havanaisin. Riesa ravasi hienosti ensimmäisellä kierroksella, mutta edestakaisten liikkeiden jälkeen jotenkin unohduin itse juoksemaan, vaikka koira laukkasi. Heti kun siirryin kävelyvauhtiin sain Riesan taas raville. Rieskalainen antoi tuomarin taas tarkistaa hampaat sun muut hyvin tyynesti ja hienosti, mistä tuomarikin muisti sitä kiittää. Tuomari totesi myös Riesan olevan hyvin valmis nuoreksi koiraksi, ja sanoi sen näyttävän paria-kolmea kuukautta vanhemmalta kuin onkaan. Saimmekin havannalaisen kanssa molemmat punaiset nauhat!

Punaisten pentujen kehässä Riesa liikkui taas hienosti. Sen seisominenkin oli vakuuttavaa, joten saimme pysyä kehässä loppuun asti. Tuomarin sijoitettua 4., 3. ja 2. koirat, oli meidän lisäksi enää pari jäljellä. Riesaa ja vieressämme olevaa saksanseisojaa tuomari tarkasteli vielä pitkään uudestaan, ja päätyi sitten antamaan palkinnon sille toiselle. Hän totesi vielä kuitenkin loppuun, että kaikki jäljellä olevat voivat olla jaetulla viidennellä tai ensimmäisellä tilalla.

Vaikka tällä kertaa ei sijoituttu, oli ilo kuitenkin ylimmillään. Riesa esiintyi todella vakuuttavasti ja RAVASI kehässä koko ajan. Loistava jätkä! Tästä on hyvä jatkaa sunnuntain erkkariin.