Rieskan joulukuun alkuun on kuulunut paljon riehakasta ulkoilua. Olen käyttänyt koiran lähes joka päivä metsässä juoksemassa vapaana, joko frisbeen tai pallon perässä tai ihan vaan itsekseen.

Luntahan täällä merenrannalla ei vielä ole, mutta pakkasen puolella alkaa olla jo useimpina päivinä. Inhottavan liukasta vaan on, kun päivällä jää aina sulaa ja jäätyy yön aikana uudelleen.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Riesa pääsi juoksemaan Haminaan isolle hiekkamontulle. Koira oli intopiukeana ja painoi pehmeärinteistä kuoppaa ylös alas. Oli tarpeeksi helppoa tekemistä itsellemme, heittelimme vaan palloa ja koira juoksi! Alun gasellimainen rinnettä ylösloikkiminen vaihtui kyllä pian huohottavaan raahustamiseen.. Täytyykin ruveta vierailemaan kuopalla useammin, kasvatetaan Rieskalle vähän habaa!

Olin turistina Messukeskuksen koiranäyttelyssä lauantaina. Riesa ei tällä kertaa osallistunut (aivan hirveän hintaisten ilmoitusmaksujen takia), joten kävin vain Jaanan kyydillä vähän shoppailemassa ja bongailemassa bulleja. Riesan veli Gizmo oli PU2 ja emä Pipsa PN2, eli ihan hyvät sijoitukset sukulaisille. Jotain ostettavaakin tietysti tarttui mukaan; Riesalle hienot uudet pehmoalustat auton konttiin ja häkkiin, herkkuja kilokaupalla, bullipinssi, bullikalentereita.. Toimin myös Emen assistenttina ja ostin Aamulle pannan.

Uusi häkkipehmuste ^

Sunnuntaina Riesa pääsi painimaan puolivuotiaan Lex-bullin kanssa. Nimenomaan painimaan; koirat eivät juosseet askeltakaan vaan kiehnäsivät ja kierivät ja painivat painivat ja painivat. Riesalla oli varmuuden vuoksi kuonokoppa päässä, sillä siitä on tullut inhottava napsija leikkien lomassa. Poikien leikit sujuivat kivasti ja molemmat olivat hyvin väsyneitä ja kuraisia autolle palattuamme.

Tässä vielä lupailemani kuvat Kiinan tuliais-pannasta ja -hihnasta. Aika mageet!