Kevääseen on kuulunut perushengailun lisäksi muutama näyttelykäynti. Kotkan mätsäristä 3.3. Riesa nappasi isojen koirien punaisten neljännen tilan, vaikka käytös ei ihan täysin toivottavaa ollutkaan. Koira oli taas aivan muissa maailmoissa ja vaati aika paljon työtä esittäjältä, että sen sai näyttämään edes lähellekään edustavalta. Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttelystä 9.4. Riesa sai todella hyvän arvostelun ja ERIn, muttei SA:ta. Liikkuminen oli taas takaa pompottavaa, vaikka selkää oli hoidettu intensiivisesti laserilla koko viikonlopun. Riesan veli Gizmo oli ROP ja sisko Irma VSP, molemmat myös valioituivat, isot onnittelut! Kasvattajaryhmämme oli rodun paras, mutta isosta kehästä ei menestystä herunut. Bullipoppoo tosin kirvoitti nauruja ja kehuja käytöksellään kokoomakehässä; muiden nököttäessä hienosti paikallaan bullit makoilivat pitkin pituuttaan kuka mihinkin suuntaan, yksi selällään, yksi sammakkona, yksi esittäjän hihassa roikkuen.

Kävimme Jeren kanssa viikonlopun minilomalla kylpylähotellissa ja Riesa jäi hoitoon tutun Lex-bullin omistajien luo Pyhtäälle. Pojat olivat painineet, lenkkeilleet ja taas painineet koko viikonlopun; kotiin saatiin väsynyt, likainen mutta onnellinen bullimies.





Pääsiäisen vietimme Hämeenlinnassa. Riesa pääsi moikkaamaan sekä Moppe-huskyä, Luca-shibaa että Aamu-labbista. Vanha rouva Moppekin alkaa jo pikkuhiljaa tottua ajatukseen, että Riesa on tullut jäädäkseen. Koirat kehittivät jopa jonkunnäköisen leikin keskenään ja vanhakin innostui hyppelemään nuorukaisen tahdissa.





Jenna kävi kuvaamassa Riesan ja Aamun leikkejä, suurkiitokset!




Hurjan näköistä touhua: