Lauantaina lähdimme Turenkiin katsomaan ryhmänäyttelyä. Olimme sopineet Riesan kasvattajan Pian kanssa treffit näyttelypaikalle. Sää oli mitä kaunein, ehkä vähän turhankin tukalan kuuma, mutta onneksi kentän reunan puut varjostivat hieman. Pia totesi Riesan kehittyneen hienosti ja näyttävän hyvältä, ylpeinä saatoimme olla vain samaa mieltä! Riesan isä Pekko (Opera's Phantom Provokacija) oli upeasti ROP, ja Riesan täti Elvi (Applepie's Hell's Angel) VSP! Pekko näytti taas mahtavalta, ja käyttäytyi todella herrasmiesmäisesti. Riesa ja Pekko tulivat hyvin juttuun ja löysimme Riesasta helposti isänsä piirteitä. Onneksi Riesa on kuitenkin perinyt äitinsä sievät korvat, eikä isänsä höröttimiä..

Teimme Pian kanssa kunnianhimoisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle pentunäyttelyiden ja kasvattajaryhmien merkeissä. Riesa on muuten kuulemma pentueen neljästä pojasta ainoa jolla on molemmat korvat pystyssä! Way to go, Riesa!

Isä ja poika, samat varpaat:


Katse oikeaan päin:


Isille pusu:


"Hei oota, mä tuun kans!":


Pylly vasten pyllyä:


Riesan emä Pipsa (Applepie's Highway To Hell) oli myös paikalla kisaturistina ja lapsenvahtina. Riesa kurkkasi heti mamman tissille, "täältä sai muistaakseni jotain hyvää". Pipsa ei oikein jaksanut innostua yli-innokkaasta pojastaan ja oli tyytyväinen päästessään taas autoon makoilemaan. Pian viisiviikkoiset kasvatit Tytti ja Viivi olivat myös matkassa mukana ja pienet bullivauvat hämmensivät Riesan täysin. Marsut mönkivät pelottomasti Riesan mahan alla ja nyppivät sen poskia. Pennut olivat hirmusuloisia ja reippaita köriläitä (ja hirmuterävine hampaineen heti ranteessa kiinni).

"MAMMA!":


Bullipenikat Tytti ja Viivi tekevät tuttavuutta:


"Jaahas.. Mikä kumma..":


"Pysykää te vaan siellä omalla puolellanne..":