On taas tullut huikean pitkä tauko kirjoitteluun. Muutmme marraskuun vaihteessa uuteen kämppään, ja nettioperaattori katkaisi netin vanhasta kämpästä reilu viikon liian aikaisin ja avasi sen uuteen viikkoa liian myöhään. Nettipimennossa ja muuttopuuhissa on jäänyt kirjoittelu vähän vähemmälle, mutta asia korjaantuu!

UUSI KOTI
Muutimme tosiaan uuteen ihanaan rivitalokämppään. Riesa sai oman pienen takapihan ja lisää veuhkaamistilaa. Takaphan aita tosin jouduttiin paikkaamaan monesta kohtaa koiran keksittyä että sieltä voi halutessaan ryömiä karkuteille.. Uhkarohkeasti kokeilussa on Riesan pitäminen koko kämpässä vapaana yksinolon ajan; tuloksena ainakin kolmet revityt kengät, langattomiksi muutetut kuulokkeet ja hiiri sekä paljon yleistä kaaosta. Ehkä se vielä oppii..?
Uudesta naapurustosta on löytynyt Riesalle paljon kavereita joiden kanssa painia ja leikkiä. Seudulla on tosi hyvät lenkkimaastot ja moni omistaja antaa koiransa leikkiä vapaana muiden kanssa laajoilla puistokentillä ja metsissä.

Riesan piha. Huomaa huomaamattomasti paikattu aita:

Pihalta löytyi aarre!

 

LOHJAN PENTUNÄYTTELY
Muuttohässäkän keskellä käytiin Lohjalla vähän näyttelemässä. Riesan viimeinen pentunäyttely toi toisen sijan ja kunniapalkinnon (josta sai komean pokaalin). Kehäkäytös olisi voinut olla vähän parempaa, mutta arvostelu oli tosi hyvä ja kokemus taas mukava.

 

UUDET VERMEET
Riesa sai uuden ihanan sadetakin Hööksistä. Thermomasterin takki on softshelliä ja pitää sekä sateen että viiman, Takki istuu tosi hyvin ja pysyy päällä vaikka koira painisi kavereiden kanssa.

Uusi on myös Hurtan Lifeguard-panta, jonka kävin hakemassa Tuuloksesta asti (voitin lahjakortin M&M-Tuuloseen). Panta on tukeva, mutta silti pehmeä ja heijastaa hyvin pimeällä.

(tietysti se on kuvassa väärinpäin..)